Bitch cola

Le cola energie

Bitch cola har en förpackning av klassiskt energidrycksformat: 25 cl och aluminiumburk. Panelens franskakunskaper är extremt begränsade, men det verkar också vara som just energidryck som Bitch främst marknadsförs. Kanske är det bara storleken, men burken ger ett lite mer robust intryck än de mer vanliga trettiotreorna. Designen är riktigt fräck; ren, lite vass och egen samtidigt som den har glimten i ögat. För någon annan är den säkert ett steg över gränsen till överdriven, men för testpanelen håller den sig där den ska.

När vi häller upp finner vi Bitch cola riktigt mörk och fin med koncentrerat mörkt skum som är vilt men snabbt lägger sig. Doften är … söt och energidrycksaktig. Guarana måhända? Ja, det luktar faktiskt klart mer energidryck än cola, vi luktar igen bara för att försäkra oss eftersom vi blir osäkra när doften gått ur näsan och vi tittar på det inbjudande glaset. Om vi haft ett rent doftbetyg hade det inte blivit något vidare för Bitch cola, men vi slänger tveksamheterna åt vinden och provsmakar istället.

Smaken är till en börja med mest bara konstgjort frisk. Relativt syrlig, nästan så tungan skrynklar sig lite, och inte alls så söt som vi fruktade när vi luktade. Men inte smakar det speciellt mycket cola? Snarare som en surare storasyster till Sprite. Nej, det här kan bara inte bli något bra smakbetyg, det är ändå fulcola vi är ute efter. Som energidryck kniper den däremot direkt den inte speciellt omtvistade eller svårerövrade positionen som testpanelens favorit. Och även som energidryck börjar vi bli rätt mätta på smaken innan burken är slut.

Bitch cola är syrlig, pigg och energisk. Men cola? Nej, tyvärr inte.

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
Aluminiumburk 25cl
Inköpsställe:
-
Pris:
-
Pris/liter:
-
Donerad av:
Henning Hedlund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *