Carrefour classic cola

Carrefour är en stor kedja av matbutiker (sett till omsättning världens näst största, efter Walmart), och Carrefour classic cola är deras egen cola. Burken är extremt tråkig, och riktigt genomful. Man undrar vad de tänkte på när de släppte igenom den designen. Vi hade gjort den så mycket bättre, så är det bara.

Carrefour classic cola skummar något alldeles kopiöst, särskilt det första glaset. Skum av det här slaget brukar vara förunnat drycker sötade med aspartam, men här har man alltså lyckats med konststycket att få till det i en helt vanlig sockercola, vad det nu ska vara bra för. Det positiva med det hela är att det bubblar och har sig väldigt mycket i glaset även efter att skummet har försvunnit, och det gillar vi. Det väger nästan upp de stora mängderna skum.

Carrefour classic cola är väldigt söt, men smakar samtidigt ganska mycket cola. Det är alltså inte bara jobbigt, utan sliskigt på ett ganska gott sätt. Tyvärr står man inte ut så länge med såhär söta colasorter, och efter ett glas Carrefour classic cola är man ganska nöjd.

En för söt cola som skummar mycket, utöver det finns inte så mycket att säga om Carrefour classic cola. Den är ganska medelmåttig på alla sätt, och glider förbi utan att väcka några djupare känslor.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
Aluminiumburk 33cl
Inköpsställe:
Carrefour, Brignoles, Frankrike
Pris:
2,99 kr
Pris/liter:
9,06 kr
Donerad av:
Fredrik Antonsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *