China cola

Made with chinese herbs

Vad ska man egentligen tro om en cola som är gjord på “äkta kinesiska örter och kryddor”? Det känns som det kan vara allt från ett riktigt mästerverk till en förfärlig häxbrygd. Den innehåller lite underliga saker som inte brukar finnas i andra colasorter, till exempel lakrits och kryddnejlika. Nåväl, när man testar cola måste man ha ett öppet sinne, inga fördomar får grumla betygssättningen.

Smaken är … annorlunda. Först smakar det som en lite udda, men helt OK cola. Ganska snabbt kommer dock ett helt gäng eftersmaker, vissa ganska kryddiga av sig, och ställer till det hela lite. De första klunkarna känns ganska trevliga, men kryddsmaken tar ganska snabbt alldeles för stor plats och förstör det hela. Efter en stund vill man inte ha mer.

Själva grundsmaken är riktigt god, och idén är det inget fel på, så det är synd att den dras ner av kryddigheten. Det är framförallt efteråt man lider, under tiden som man dricker är den ändå OK, vilket drar upp betyget lite.
Själva flaskan är snygg, men etiketten är ingen höjdare. Jag vet inte om det är ett desperat försök att få flaskan att synas i hyllan, eller om designern bara har dålig smak. Den är hur som helst inte vacker.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
Glasflaska 36cl
Inköpsställe:
-
Pris:
-
Pris/liter:
-
Donerad av:
Sandra Schneiderman

3 kommentarer

Bee

Om man bara kollar på förpackningen ser det ut som en sojaflaska. o.O

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *