Consum cola sin cafeína

Om det är en slump eller inte vet vi inte, men i Spanien finns en kedja matbutiker som heter Consum, och företaget som äger dem heter S. Coop. Förpackningarna är inte alls olika de som Coops egna produkter säljs i i Sverige. Mystiskt. Om någon vet mer om saken är vi mycket nyfikna! De har i alla fall billig cola.

Consum cola sin cafeína är en cola utan koffein men med socker. Smaken är väldigt speciell, den har ganska starka drag av päron och även om den kunde ha varit mycket värre är den inte särskilt god. Den är ganska sliskig och luktar förfärligt konstigt, ett glas av den här soppan är mer än tillräckligt. Eftersmaken är även den väldigt sliskig, och till råga på allt sitter den i jättelänge.

Det här känns som ännu ett bevis på att ju fler grundläggande ingredienser man tar bort från ett colarecept, desto svårare är det att få till en välsmakande cola. Det är bra med billiga colasorter, men frågan är hur mycket konsumenterna är villiga att offra för att spara några kronor.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 2l
Inköpsställe:
Consum, Barcelona, Spanien
Pris:
4,50 kr
Pris/liter:
2,25 kr

1 kommentar

Tomasz

Den smakade verkligen lite speciellt, sen är jag inte direkt positivt inställd till koffeingrejer utan koffein, eller øl utan alkohol för den delen. Jag lät flaskan ligga nån vecka i kylskåpet och hällde sedan ut den, hoppas det var ok =) Kylen måste ju rensas då o då…….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *