Frisco cola

Frisco cola är en dansk billighetscola som säljs i förpackningar med ganska mycket åttiotalskänsla. Den finns även i en sockerfri variant, Frisco cola light.
Frisco cola skummar något alldeles förfärligt mycket. Mycket mer än någon sockerfri cola jag har stött på, trots att den innehåller socker. Det kan naturligtvis vara något lurigt med just den här flaskan, men förmodligen är den väldigt skummig av sig. Skummet lägger sig som tur är ganska fort, men det stör ändå upphällandet av colan.
Smaken är klart annorlunda, och det rör sig inte helt oväntat om mer ful- än fincola. Smaken är ändå inte så tokig, den är mer udda än dålig. Den har en sorts “lätt” sötma som ändå lyckas bli väldigt sliskig på något sätt. Colasmaken finns definitivt där även om den överröstas av sötman nästan hela tiden. Lite mindre socker hade absolut gjort den här colasorten gott.
Man får nog av Frisco cola ganska fort, enbart beroende på att den är så söt. Ett glas är ändå rätt OK, och det är mer än man kan säga om vissa andra colasorter vi har testat.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 50cl
Inköpsställe:
-
Pris:
-
Pris/liter:
-

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *