Key cola

Key cola är en extremt sliskig läsk. Kanske en av dom sliskigaste jag har druckit. I en liten bråkdel av en sekund precis efter att jag tog min första klunk tänkte jag att den nog var jättegod, men innan jag han svälja den hade sliskigheten tagit överhanden. Efter en eller två klunkar har man fått nog. Key cola kommer från Tyskland i en väldesignad burk, så lite mer hade jag nog väntat mig. Eller mindre, kanske jag ska säga. Jag är ingen expert på tyska läskedrycker, dom kanske alltid är väldigt söta?

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
Stålburk 33cl
Inköpsställe:
Salem A livs, Lund
Pris:
5,00 kr
Pris/liter:
15,15 kr

11 kommentarer

Anonym

Som svar på din fråga om tyska läskedrycker: Ja, tyvärr är de flesta läskedrycker från Tyskland ganska söta. Key cola tillhör inte de värsta kan tilläggas. Vad som retar mig mer är att kolsyrehalten är så ojämn. Vissa burkar har exakt rätt mängd kolsyra, andra tycks förlora kolsyran efter första klunken.

Själv dricker jag gärna Key cola då de två största märkena har en sträv bismak som inte finns i Key cola. Denna är dessutom fantastiskt god tillsammans med ljus rom och en isbit eller två.

Martin Gunnarsson

Hm, intressant. Jag antar att du bor i Tyskland? Skulle vi kunna få till en liten cola-leverans?

Cocaine-Cola

köpte denn här på en kiosk när jag skulle köpa godis tog den här istället för en Pepsi för man vill ju prova, fan vad man ångrade sig den smakar typ vatten med tunn smak av cola och ko-gödsel

räkcola

Jag denna är ju ass god, men vilken snygg burk! häftigt :) Denna gick att köpa på någon i Sverige för några år vet ej om colan köpa går att köpa i sverige nu för tiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *