Kopparbergs cola light

Äkta svensk kolsyrad läsk!

Jag vet inte riktigt vad den här colan egentligen heter. Läser man rakt upp och ned på flaskan verkar den heta “Light original cola light”, men det är ju inte direkt någon succé. För att röra till saken ännu mer finns den med på kvittot som RC cola light. Det är Kopparbergs som distribuerar RC cola, och det är väl helt enkelt så att den här colan har ersatt RC cola light någon gång. Kanske för att Kopparbergs vill ha en fin samling av sockerfria läskedrycker under namnet Light original? Det vet man inte.
Colan smakar hur som helst inget vidare. Den smakar cola, det går det inte att komma ifrån, men det är inte en speciellt konventionell colasmak. Alldeles för fruktig, som om den gör allt för att vara sliskig trots att den inte innehåller något socker. Detta är absolut inte den äckligaste colan jag har druckit, men den är långt från perfekt.
Colan är ovanligt blek, färgen brukar dom flesta lyckas med i alla fall. Skummet är för riktigt och för kompakt, bara jobbigt.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Ja

Recenserat exemplar

Förpackning:
Glasflaska 33cl
Inköpsställe:
AG:s favör
Pris:
2,90 kr
Pris/liter:
8,79 kr

2 kommentarer

Hofman

Köpte den här på City Gross och fattar inte varför ni skriver så negativtg den, den är ju jättegod och förtjänar toppbetyg, den har en härlig sötsmak och ett skönt skum!

HL

Sitter och avnjuter denna dryck ur 33cl återglas. Måste påstå att det var en glad överraskning. Som sagt inte väldigt mycket Colasmak men den smakar verkligen inte mycket sötningsmedel. Vilket är mycket bra gjort med tanke på att den är sockerfri.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *