Lordi cola

Det finska bandet Lordi blev kända i hela Europa över en natt i och med melodifestivalen (eller Eurovision song contest som se säger) 2006. Att ett gäng hårdrockare utklädda till monster inte bara gick till final, utan även vann den var det nog ingen som skulle ha gissat för tio år sedan.

Efter sin seger fanns Lordi överallt, till och med på Allsång på Skansen. En av de lite mer oväntade grejerna Lordi fick för sig/gick med på var den egna colasorten Lordi cola. Den tillverkas av det finska bryggeriet Olvi och säljs i flaskor med nio olika motiv. Dels porträtt av de olika monstren, och dels lite gruppbilder och liknande. Roligt koncept.

Tyvärr är inte colan något vidare. Det är en väldigt svag cola som man har försökt piffa till lite genom att göra den riktigt söt. Det funkar inte, helt enkelt. Colan luktar klassisk fulcola, och ger över lag ett ganska tråkigt intryck. Den skummar inte ens något vidare.

Om jag var Lordi, och jag är ganska glad att jag inte är det, skulle jag se till att den cola som skulle bära mitt namn var riktigt god. Inte någon halvtaskig billighetscola. Men vem vet, det kanske är precis såhär finnarna vill att cola ska smaka? Kommentera gärna om du bor i Finland!

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 50cl
Inköpsställe:
-
Pris:
-
Pris/liter:
-
Donerad av:
Micael Popoff

14 kommentarer

Matte

Tycker den är ganska vattnig. Men en kul grej med min treåriga dotter som bara ska ha Lordi cola. Så vi får ta och hälla coca cola i våra toma lordiflaskor annars dricker hon inte colan.

Martin Gunnarsson

Ja tänk vilka knep man får ta till för att få i ungarna sin … läsk.

;-)

Dennis

Ja bor i finland och cola ska smaka exakt som Lordi cola dricker ca 1 varje da

Hegge

Lordi cola smakar s-k-i-t!Här i Finland skall Colan smaka exakt som i Sverige : D

Anna

Någon som vill sälja lite Lordi cola till mig?
Har smakat den som smakar vanilj och den var suuuper good :D!

Fluve

Hallå dom är hårdrockare och finnar… den ska blandas med sprit FFS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *