Molly cola

It's delicious!

Molly cola tillverkas av Banco bryggeri, som numera är en del av Kopparbergs bryggeri. Cola i stora flaskor från mer eller mindre okända tillverkare brukar kunna smaka hur illa som helst, men man har av någon anledning inga såna fördomar om Molly cola.
Kanske beror det på den snygga etiektten som är som hämtad direkt från femtiotalets Kalifornien. Kanske beror det på att man någonstans inom sig litar på små anrika svenska företag.

Molly cola smakar precis som cola ska. Den är visserligen lite söt, men sötman balanseras upp av en väldigt trevlig friskhet, något som inte speciellt många tillverkare brukar lyckas med. Det är en cola man gärna tar ett glas till av när det första är slut. Den är god från första klunken och blir inte sliskig eller jobbig efter en stund som vissa andra colasorter.

Det enda man kan klaga på när det gäller utseendet är att Molly cola inte skummar speciellt mycket när man häller upp den. Den är ändå precis lagom kolsyrad, så det är inte det som är problemet.

Över lag är Molly cola en bra cola, en cola vi gärna rekommenderar. Med tanke på priset är det ett riktigt bra köp. Problemet är väl mest att hitta den, då den inte verkar finnas på speciellt många butiker. Tipsa gärna om inköpsställen i kommentarerna.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 1,5l
Inköpsställe:
Ica Maxi, Torp, Uddevalla
Pris:
6,90 kr
Pris/liter:
4,60 kr
Donerad av:
Göran Olsson

5 kommentarer

ReZuth

Fy fan säger jag bara :) Sämsta pengarna jag spenderat i mitt liv, Kanske fick ett dåligt exemplar men smakade som gammalt kolsyrat vatten. Rekomenderar den till ingen alls.

Andreas

Jag råkade köpa den här på ÖB, för att testa hur den var.
Det var ett stort misstag, trots att den inte kostade många kronor.
Det var som om de spätt ut en illa-smakande cola med vatten.
Fruktsodan från samma företag var lika vedervärdig den.

J.K

jag gillar faktiskt den här. köpte den på en marknad för jag var törstig o dom hade inte riktig Cola. jag vart nöjd och den var billig också

tizzan

på rusta i skövde säljs denna fortfarande. köpte en senast igår. smakade inte lika bra som Pepsi, dock helt drickbar. + för den snygga flaskan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *