Paus cola light

Paus cola light är del i en läskserie tillverkad av Hellefors bryggeri för OKQ8. Varianten med socker är en sliskig historia med en ganska fruktig smak. Paus cola light är raka motsatsen. Den har en fruktansvärt vattnig colasmak, med en väldigt skarp bismak. Man skulle kunna tro att de har försökt få fart på vattnigheten, men misslyckats kapitalt.
Det finns någon liten nyans av god colasmak, men den hinner knappt harkla sig innan den tystas av sina äckliga kompisar. Det är svårt att göra god cola, och ännu svårare att göra den utan socker. Om man inte lyckas bättre än såhär är det nog bättre att låta bli helt.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Ja

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 50cl
Inköpsställe:
OKQ8, Lund
Pris:
-
Pris/liter:
-

3 kommentarer

johan

Jag köpte denna cola i helgen och jag tyckte att den förs påminde lite om boylan sugarcane cola, men sedan tvärt ryckte åt iglo cola hållet(glassen) men att den allt som allt smakade helt ok. Men min syster som också drack utav den gillade den skarpt kanske pga iglosmaken. men att den är ett helt ok alternativ till vanlig cola ligt om man ser till priset.

Simon

jag klarar knappt att dricka den här colan! den smakar nästan inget och när det smakar så smakar det inte bra. fy för Paus cola light

kråkan

Vad i knulla? det är den bästa colan jag har druckit. fy fan! vad god den är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *