Ramix cola

Jag hörde först talas om Ramix cola när jag recenserade Fantango cola. Det är nämligen Ramix som importerar båda märkena från Polen och distribuerar dem i Sverige.
Ramix cola ingen rolig historia. Den har en mystiskt kvalmig och obehaglig smak. Den smakar visserligen cola, men absolut ingen god sådan. Trots det extremt låga priset är det här inget jag kan rekommendera någon att handla.
Förpackningen är en ganska knubbig och trevlig enlitersflaska, vad nu det spelar för roll när innehållet är kasst.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 1l
Inköpsställe:
Prisma, Skärholmen
Pris:
1,90 kr
Pris/liter:
1,90 kr
Donerad av:
Erick Kvist

7 kommentarer

Aron

1.90 litern? Här kostar den 11 spänn!
Riktigt otäck. Ska den vara så avslagen?

Andreas

Smaken kan jag inte säga mycket om, men om man bedövar tungan med wasabenötter så går den minsan ner. Jag tror att den var söt.

ldcn

hah! ramix ab var min pappas gamla företag. han importerade diverse drycker från polen och sålde dem i sverige. dryckerna såldes nästan bara i små livsmedelsbutiker i områden där många invandrare bor. förutom cola fanns det också apelsindryck, india pharmacy cheapest cialis tonic och “sprite”. allt smakade skit, så illa att jag hellre köpte coca cola eller Pepsi än att få gratis Ramix cola. produkterna floppade (no shit!) och företaget slutade existera. Det var billigt att importera läsken, men man var tvungen att betala en avgift per flaska till returpack för att kunna panta flaskan i sverige. detta gjorde att flaskan blev dyrare än själva innehållet. ganska tragiskt… :P dryckerna tillverkades genom att blanda en pulvermix (med nästan inga naturliga ingredienser) i vatten, som sedan kolsyrades.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *