Red rock premium cola

Red rock premium cola började tillverkas 1938, men företaget Red rock grundades redan 1885. Av någon anledning upphörde colatillverkningen i slutet av femtiotalet, men receptet bevarades och nu finns colan åter att köpa i handeln. Vi är inte säkra på hur trogen den nuvarande Red rock premium cola är originalet, men förhoppningsvis är smaken någorlunda lik.

Designen på burkarna går i klassiskt colarött, men med ett lite eget utseende. Det funkar, men det känns inte som någon dundersuccé. Vi häller upp ett glas, colan skummar rikligt och livligt. Skummet skingrar sig ganska snabbt, men colan i sig är full av små spralliga bubblor som ger ett väldigt läskande intryck.

Red rock premium cola innehåller inga artificiella smakämnen, och det doftar onekligen inbjudande från glaset. Vi tar en klunk. Det första ögonblicket smakar colan väldigt vattnigt, men så fort den har hunnit genom munnen kommer en skön våg med en riktigt fin colasmak. Först stör vi oss lite på att varje klunk inleds på ett ganska smaklöst sätt, men efter ett tag inser vi att det inte är något negativt. Kombinationen av den inledande friskheten och den efterföljande runda sötman gör att colan är god väldigt länge.

Helhetsintrycket är väldigt positivt, Red rock premium cola är en riktigt god cola. Den har en lite egen colasmak, och det tycker vi alltid är lika roligt. En riktigt trevlig cola helt enkelt.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
Aluminiumburk 35cl
Inköpsställe:
-
Pris:
-
Pris/liter:
-
Donerad av:
Stefan Edquist

4 kommentarer

Stefan

Får högt betyg av mig oxå. 12-packet jag köpte är slut och kommer snart beställa mera!

car insurance

Durante los primeros meses, peusto qeu la piel del bebé es muy sensible, se recomienda utilizar detergentes de lavado específicos para bebés o ropa delicada y eviar el suavizante y otros aditivos. Ests son algunos consejos para cuidar tanto la prenda como la piel del bebé

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *