Caffeine free diet pepsi

Caffeine free diet pepsi är precis som Coca-colas motsvarighet, Caffeine free Coca-cola light, cola utan allt. Som vi har sagt tidigare är vi positiva till koffeinfria colasorter, man kan mycket väl bli sugen på ett glas cola sent på kvällen, och det är ju dumt om det ska bli på bekostnad av ens nattsömn.

Fantasifullt nog har både Coca-cola och Pepsi valt ungefär samma senapsgula färg för att representera koffeinfritt. Vår flaska Caffeine free diet pepsi är täckt av en massa reklam och grejer, etiketten känns som hämtad från en sida ur en billig tidning med bara annonser. För mycket och för rörigt för vår smak, skärpning tack.

Caffeine free diet pepsi skummar ovanligt lite för att vara en sockerfri cola, nästan inget alls. Kolsyran finns ändå där, så det är förmodligen inte brist på sådan som är orsaken. Nåja, för lite skum är bättre än motsatsen i alla fall. Smaken är inte direkt något att hurra för, Caffeine free diet pepsi verkar vara en av colasorterna som bara smakar gott om man inte tänker för mycket på den medan man dricker. Börjar man känna efter smakar den mest sötningsmedel. Ingen höjdare.

Klent skum, ful etikett och taskig smak. På vilket sätt var det en bra idé att börja sälja det här eländet?

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Ja

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 59cl
Inköpsställe:
Minneapolis, USA
Pris:
-
Pris/liter:
-

2 kommentarer

Mäjl

Jag tycker att Pepsi borde försöka sig på en koffeinfri variant av Pepsi max istället. Eftersom den “vanliga” lighten smakar apsvett!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *