Cola turka light

Efter att ha smakat vanlig Cola turka och imponerats av den hade jag naturligtvis höga förväntningar på den här socker fria varianten.
Tyvärr är den ett rejält stolpskott, en av de mest vattniga colasorterna jag någonsin har smakat. Det är som att dricka vatten, fast inte lika gott. Den är ganska rejält kolsyrad, på ett lite vasst sätt, och smakar nästan ingenting förrän eftersmaken kommer. Den är ganska unken och konstig, inte alls något man längtar tillbaka till. Det smakar inte cola över huvud taget, bara illa.
Förpackningen liknar den vanliga Cola turka-burken, men istället för att vara ren och enkel är den ganska skränig och plottrig. Dels är den i grunden helt ofärgad, alltså ren metall, dels har den en massa små fotbollar utspridda över hela burken. Summan av detta är att det är svårt att avgöra vad som är speglingar i metallen och vad som är tryck på burken. Rörigt och störigt.
Det enda positiva med den här colasorten är att den skummar som en cola med socker trots att den är sockerfri. Många sockerfria colasorter skummar hejdlöst mycket, vilket är irriterande när man ska hälla upp dem.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Ja

Recenserat exemplar

Förpackning:
Aluminiumburk 33cl
Inköpsställe:
Sok, Istanbul, Turkiet
Pris:
4,28 kr
Pris/liter:
12,97 kr
Donerad av:
Bonnie Chan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *