Euroshopper cola

Euroshopper cola överaskar positivt. Den är inte alls så vidrig som man skulle kunna tro. Euroshopper-produkterna verkar över lag ha en ganska varierande kvalitet. Vissa varor är jämförbara med dyrare alternativ, medan vissa är rena skräpet.
Euroshopper cola luktar lite mystiskt sött, lite åt bananhållet. Denna banansötma återfinns även i smaken. Den ger ett smått sliskigt intryck, men colan är inte direkt äcklig. Man känner snabbt ett visst behov av att borsta tänderna, samtidigt tar man gärna ett glas till när det första är slut. Sliskigheten är egentligen värst efter att man har druckit colan, inte under tiden som man faktiskt gör det.
Euroshopper cola ser ut och beter sig ungefär som man vill att cola ska, med undantag från ett lite märkligt skum, som ibland blir kvar på insidan av glaset.
Detta är ett bra budgetalternativ, om man bara lyckas hitta en flaska. Det är inte direkt den vanligaste invånaren i läskhyllan.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 2l
Inköpsställe:
Ica supermarket
Pris:
6,90 kr
Pris/liter:
3,45 kr
Donerad av:
Filip Perlhagen

15 kommentarer

Joel

Inte så dum Cola. Skulle säga att den är jämförbar med Coops Cola (som har fått sämre betyg än den förtjänar på den här sidan, och att Cuba cola har fått bättre betyg än dem bägge har jag ingen som helst förståelse för).

Mäjl

Jag tror fatiskt att även denna cola är gjord av Hellefors bryggeri

Jesh

Denna Colan är riktigt god kall, men är den lite sliskvarm så är den äcklig.

Jojje

Denna produkt är gjord av Hellefors Bryggeri. Sliskigheten bero på att den innehåller sirap.

fsa

Den här Colan är så sjukt jävla äcklig. Köp den för fan inte!
Man spyr efter två glas.

gret

man ska inte dricka äcklig cola man ska inte dricka cola alls :P

URK

Smakar skit , som gammalt diskvatten , är man snål och fattig så drick hellre vatten ur en urvriden disktrasa

Maja Jogre

Hur i hela **** kan ni ge denna något betyg i smak alls?!
DEn ärr så vidig attd en inte går attd ricka, den smakar värre änn fesjumen ner pissad 3 dagar gammal festival öl!
KÖP DEN INTE!

saylo

Då fulcola.com har inspirerat mig till att testa olika colasorter och göra egna bedömningar så blev jag ju nyfiken på euroshoppers cola. Jag införskaffade en flaska på vägen hem från stan idag. Första klunken var ingen höjdare, lite surbeskt och unket, men sedan tog det sig. Jag skulle säga att det är en relativt acceptabel budgetcola som kan funka om man inte vill lägga sina surt förvärvade slantar på något bättre. ,o)

Robban

okok istället för att säga att den smaar urvriden disktrasa vilket FAKTISKT vissa flaskor gör tro det eller ej så har jag kommit på att 9 av 10 smakar kanon medans den sista av flaskorna smakar förjävligt. så ni som testat en flaska å tyckt den smakat äckligt borde testa en ny ;)

betyg från mig e lätt 7/10

coladrickarn

jojje, du måste tänka på glukossirap som är en stärkelse. Alltså inte vanlig sirap!!!! (btw maja jogre, lär dig stava inte du skriver något mer!)

Lars

Sirapen är borta.. nya flaskor 1,5L. Tro mig.. från en som vet. Endast socker i nu..

a.o.f

Euroshopper varorna har ju den sämsta möjliga kvaliteten. Kan du inte skriva ut innehållsförteckningen?

kmnk

testade för några år sedan och det var det vidrigaste i colaväg jag provat. Dum som man var glömde man bort smaken till dagen efter och tänker “Hur illa kan det vara? Det är ju trots allt cola.” Men icke, den var värdelös

pebbe

åhååååå största blasket jag har testat
uhhhhhh vidrigt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *