Harboe classic cola light

Original American taste

Harboe classic cola light säljs visserligen i en del småkiosker, men den är egentligen tillverkad för Netto. Samma cola säljs under namnet Harboe cola light utanför Netto.
Precis som Harboe classic original cola innehåller denna colasort extrakt från colanöt. I det här fallet vet jag inte om det är något bra eller dåligt, Harboe classic cola light smakar i alla fall inte gott. Den första smaken är helt OK, men eftersmaken är vidrig. Första gången jag drack den var den inte kall, då tyckte jag den smakade glögg. Den här gången är det snarare åt frukthållet. Definitivt ingen god colasmak i alla fall.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Ja

Recenserat exemplar

Förpackning:
Aluminiumburk 33cl
Inköpsställe:
Netto
Pris:
3,50 kr
Pris/liter:
10,61 kr

17 kommentarer

Fredrik

Jag tycker smaken drar åt ingefära på ett mindre trevligt sätt … Nej, det här var inte cola! Och inget annat heller … Frågan är vad jag hade tyckt att det smakade, om jag ens tyckt att det var drickbart, om jag inte förväntat mig något som åtminstone drog åt colahållet …

Anderz

hmm, dricker precis denna sort, tycker den har en stark smak av morot :S

Micke

Om Lidl finns i din närhet,gör dig själv en tjänst och välj “Freeway cola light” istället.Den är faktiskt ÄNNU BILLIGARE,och bra mycket godare än den här smakfattiga,och allmänt underliga,halvmesyren..

utpost9

Freeway cola light, smakar ju som någon har skrapat ur bottnen på en AsfaltKokare & spätt det ner till mijondelar,
för att få nån förtjänst, för att sedan till sätta 1.fingerborg konc till 2.L vatten& MEGA med kolsyra, så det skummar i hela glaset trots att flaskan stått i kylskåpet i 24.Tim & känns KALL, efter skummningen, smakar det avslagen
saft av urkramade Raggsockor, BLÄ BLÄ BLÄ!

colatorsken

Ja fy – den är verkligen äcklig! Den påminner om någon grönsak men jag kan inte komma på vilken. Jag håller inte riktigt med om morot som nämns här ovan men någon grönsak är det allt. Kanske rättika?

Marcus

Jag hittade denna cola på Willys på Heron City, Kungens Kurva, Stockholm, för endast 2,98 kr. Jag dricker mest lightcolor nuförtiden vilket innebär att jag dör i förtid, men jag dör smal och det är det viktigaste. Hursomhelst var denna cola – Harboe classic cola light, en positiv överraskning. Vi var faktiskt fyra olika personer (2 killar o 2 tjejer) som testade den och vi var alla överens om att den var över förväntan. Jag gav den högst betyg men så är jag den enda aspartamfantasten bland oss. Jag tycker att man lyckats få till en ren och god smak utan alltför mycket konstig bismak. Kolanötsextraktet och koffeinen i bra balans med sötningsmedlet. Och mindre än halva priset jämfört med Coca Cola Zero och Pepsi max!

Avatar

Urkass rescension , cola ska drickas kall annars smakar all varm cola äckligt! harboe cola light e den godaste lightcolan i sverige , cola och Pepsis sockerfria color smakar bara sötningsmedel denna har dock colanöt å backa upp den med köper 6 st 2l flaskor för 40kr på netto :)

ripto

avatar det är väll vad du tycker men själv tycker jag den ine smakar särskillt gott

Avatar

Ripto kanske det beror på att du inte kylt ned den väl först?

Avatar

Säg en lightcola som slår den knappast Pepsi max eller cola light de har ju ingen eftersmak om den inte ska föreställa sötningsmedel. Däremot ogillar jag Harboe Cola som har socker den e bara sliskig..

colassss

kan inte vara cola extrakt måste vara loka med brun färg smakar inte ens sött smakar bara loka

colassss

det värsta är att ja jusst drack en god välkyld cuba-cola och sen den här blaskan

Mattias

Första gången jag drack Classic Cola light tyckte jag den smakade rakt ut genom fönstret. Men efter att ha provat den en andra gång, då ordentligt kyld, så tyckte jag den smakade mycket bättre. Den har dock helt klart en speciell “nötig” smak, och vi får väl hoppas det beror på colanöt extraktet :) CCL skall, liksom alla color iofs, avnjutas väl kyld, men det gäller i högre grad billighetsvarianterna.

Hursomhelst tycker jag CCL sett till smak och pris (2 l, 6.50 kr) är prisvärd och därför köper jag den ganska ofta.

Daniel

Dela en 1,5 liter med min fru, och jag förväntade mig en äcklig, men den var riktigt god!
Dock så är förpackningen ganska annorlunda… kanske ändrat något på den?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *