Maku kevyt salmiakki-kola

Maku kevyt salmiakki-kola skulle mycket väl kunna vara den konstigaste colasorten vi någonsin har smakat. Lakritscola, vilken grej! Personligen är jag väldigt förtjust i lakrits, och jag tror att kombinationen med cola skulle kunna bli hur bra som helst. Tråkigt nog har Maku kevyt salmiakki-kola en bit kvar dit.

Maku kevyt salmiakki-kola har flera likheter med sin polare Maku kevyt vanilja-kola. Båda är sötade med en kombination av socker och sötningsmedel, båda luktar extremt lovande och inbjudande, och båda gör en ganska besviken när man väl smakar på dem.
Maku kevyt salmiakki-kola luktar precis rätt, rejält med saltlakrits, men smaken är mest konstig. Den smakar definitivt inte cola, och en märklig bismak är det enda spåret av den utlovade lakritssmaken. Mängden skum och bubblor lämnar även den en hel del att önska.

Det här är en lysande idé som tyvärr inte har genomförts på bästa sätt. Det kanske krävs några misslyckade försök innan en smakkombination verkligen funkar. Tråkigt alltså, är det ingen som har gjort en ordentlig lakritscola?

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 50cl
Inköpsställe:
-
Pris:
-
Pris/liter:
-
Donerad av:
Micael Popoff

5 kommentarer

Anonym

även om den är äcklig(har ej smakat) så är etiketten väldigt snygg

Hofman

Hittade den inte när jag var i Finland i juni, så den finns kanske inte kvar tyvärr.

wiii

Äh det är bara att ta en McDonaldscola o ösa ner lite salt i skiten – lakritscola.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *