Mini cola

Mini cola är en fantastiskt kul idé tycker jag. Den säljs i 250 ml PET-flaskor, och man har alltså vänt förpackningens ringa storlek till något positivt. Man har gjort en grej av det helt enkelt. Det är ju jättekul med en helt egen flaska som dessutom har en helt egen storlek. Mini cola tillverkas i Turkiet för det svenska företaget A 2 B Trade, och är helt klart avsedd för den svenska marknaden. Etiketten är på svenska och man får pant för förpackningen.
Hur är det då med smaken? Ett ganska grovt "nja" skulle jag vilja säga. Det är en ganska sur cola som gör att man blir sugen på mjölk. På det sättet kanske det är bra att den säljs i små förpackningar så att man inte blir helt försurad. Den är inte direkt äcklig, men som sagt så är det inget jag skulle vilja dricka några större mängder av.
Mini cola skummar inte speciellt mycket, och är lite blek. Den känns trots det höga priset som en budgetcola i en ovanligt trevlig förpackning.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 25cl
Inköpsställe:
Daisy's hamburgerbar, Stockholm
Pris:
14,00 kr
Pris/liter:
56,00 kr
Donerad av:
Fredrik Antonsson

17 kommentarer

Mäjl

Jag gillar den här. Kan hålla med om att det kanske är bra att den bara säljs på så små flaskor nmen jag tycker den är riktigt god!

Martin Gunnarsson

Fortfarande inte jättebilligt, men klart bättre! Var är "här"?

Mäjl

“Här” är Hällefors. En liten by i norra örebrolän =)De har apelsindricka och nått vatten eller liknande på samma sorts flaska också.

Martin Gunnarsson

Hällefors känner jag till, är uppvuxen utanför Örebro.

Mäjl

Åfan, det är en bedrift att känna till Hällefors tycker jag =) Vi har (har haft iaf) Sunshine cola här också. 5 kr för 1,5 liter =)

Martin Gunnarsson

Finns den att få tag på nu? Jag är mycket intresserad av den i såna fall.

Mäjl

Vet inte…den har funnits på en affär som bara har helg-öppet. En..ja lumpbod eller vad man ska kalla det. Men antalet flaskor har krymp stadigt…vet inte om de köper in fler eller om det är helt slut nu.

Fredrik

Å så gnäller lantisarna på att vi Stockholmare tjänar så mycket… Det är väl klart vi måste ha mer i lön för att kunna köpa vår Cola :D

Mäjl

Fredrik: Haha, jo det är sant. Men sen är ju allt annat dyrare här ute…det är bara colahandlarna som skinnar er =P

Mäjl

Föresten så har jag vart och kollat efter sunshine colan idag men de verkade inte ha nån…

Robin

På öoB i Norrköping har dom Mini cola, där kostar den 2kr ex. pant.

Mäjl

Nu var det ett tag sen jag köpte sn cola…måste till kiosken nån dag o kolla om de fortfarande har den =D

marcus

köpte en sån här cola för drygt ett år sen! den var rät okej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *