Sunshine cola

Flaskan med Sunshine cola som kom till Fulcola gick ut för ganska många månader sen. Vi testar den naturligtvis ändå, men man vet aldrig om den smakar annorlunda när den är färsk.
Sunshine cola är ännu en cola med både socker och sötningsmedel. Jag vet inte riktigt vad poängen är med det, men någon anledning måste det ju finnas. Sunshine cola luktar väldigt bekant. Inte gott, men bekant. Man får intrycket av att det är en ganska smakrik fulcola man har framför sig.
Så tar man en första klunk, och … tvi vale, det här är bland det äckligaste jag någonsin har smakat, i alla kategorier! Det smakar som vatten med en hint av colasmak, och det är ingen god colasmak vi pratar om.
Efter en klunk till har jag bestämt mig, det här är inget jag kommer att dricka mer av. Naturligtvis kan den hiskeliga smaken bero på att den gick ut för så länge sen, vi hoppas verkligen det. Om någon hittar en färskare Sunshine cola är vi mer än villiga att ge fallet en andra prövning, men nu lämnar vi just det här exemplaret bakom oss och försöker rensa strupen med något godare. Svavelsyra, t.ex.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 1,5l
Inköpsställe:
Munirs-livs, Skärholmen
Pris:
10,00 kr
Pris/liter:
6,67 kr
Övrigt:
Colans bäst-före-datum hade passerats
Donerad av:
Erick Kvist

14 kommentarer

Mäjl

Fan vad dyrt ni hade köpt den. Här kostade den 5 kr INKLUSIVE pant =D

Krister Cederlund

Sitter just nu och dricker denna variant of cola. Blev bjuden på ett glas, luktade på det. Mmm rengöringsmedel, tog en klunk och bestämde mig snabbt för att söka på nätet angående denna cola. Det första jag hittade var fulcola.com, snacka om att komma rätt för detta är utan ett tvivel den äckligaste cola jag någonsin druckit, och jag har druckit någon månad gammal tyskimporterad cola som faktiskt fick mig att spy. Vad mer kan man säga…

Martin Gunnarsson

Hahaha, klockrent. Och välkommen i gemenskapen!

Mäjl

Kan inte se det här som en seriös recension eftersom ni har testat en väldigt för gammal cola.

Martin Gunnarsson

Visserligen tror jag inte att smaken ändras nämnvärt, bäst före-datum och liknande sätts nog mer med bakterienivåer och liknande i åtanke. Men visst har du rätt, det är inte en schysst jämförelse. Om någon vet var man kan få tag på färsk Sunshine cola är det bara att säga till.

Jojje

Denna cola är tappad av Hellefors Bryggeri pch betraktas enligt mig som den äckligaste Colan någonsin gjord.

Fredrik Björeman

Ja, vissa color får en att undra vilken betydelse av ordet “tappad” tillverkaren egentligen menar …

Marie Ehrndal

Vi fick denna cola för 0 kr + pant. Bisarrt. “Köpte” fem stycken, då de var gratis. Alla hade gått ut i datum. Förnuftsvidrig smak. Vi drack en halv. Alla de andra står kvar i skafferiet. Vi försökte t.o.m. hälla socker i för att påverka smaken, men ingenting hjälpte. Det här är en livsfarlig vätska.

Hofman

Det spelar ingen roll om den var gammal när de testande den, för jag testade dennär den ej var gammal och den smakade inte gott kan jag säga, eller okej det är klart det är gott det är ju ändå cola vi snackar om , men det är ändå den äckligaste colan jag har druckit iaf. Smakar vatten och med en svag eftersmak av öl typ.

Micke

OK,det är troligen den äckligaste colan på marknaden f.n. .Påminner om hur div. lightcola smakade i dess barndom,runt 1984-85,dvs,UUURRRK !!!.”Sunshine cola” gör verkligen skäl för namnet “FULCOLA” !.-Vinner lätt förstaplatsen i “SM i äcklig läsk”(VM ??..),med silver till “Eldorado cola“,och brons till “Premier light”.

Salengo

Det låter gott! Sunshine cola skulle gärna vilja testa

nikortas

Sunshine cola är nog inte gott som det låter som. jag tror att den är äklig som de andra säger. desutom var jag i skärholmen och jag hittade inte den colan!

Salengo

Det har nog rätt, det nog inte god som det låter som. När jag postade så tänkte inte jag på hur äcklig colan var, såg bara Sunshine cola lätt som ett härligt namn betyder solken, solkens cola, de andra säger den är äcklig så unviker jag den. Jag va också i skärholmen hittade heller den. jag vet inte om den går köpa längre!

Salengo

Jag va också i skärholmen hittade inte heller den! detta va ett äckligaste inlägg jag har någonsin gjort på denna sida! går denna cola fortfarande att köpa?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *