Pepsi jazz strawberries & cream

Pepsi jazz är ett försök att göra lite roligare sockerfria colasorter. Den finns i två smaker, Pepsi jazz strawberries & cream och Pepsi jazz black cherry french vanilla. Inte de klatchigaste produktnamnen genom tiderna.

Jordgubbar och grädde är ju en klassisk kombination som bland annat glass- och tetillverkarna har känt till sedan urminnes tider. Nu har alltså även Pepsi upptäckt denna fantastiska smakkombination, och såhär på förhand tycker jag den känns spännande och lovande. Det är alltid roligt med nya smakkombinationer.

När man öppnar flaskan luktar Pepsi jazz strawberries & cream sprider sig en omisskännlig doft av jordgubbar, eller snarare jordgubbsgodis, i lokalen. En ganska god, men lite sliskig doft. Colan ser trevlig ut när man häller upp den, inget att klaga på där.

Smaken är fyllig, mjuk och god, och man känner nyanser av både grädde och jordgubbar tydligt. Det är en oerhört välsmakande sockerfri cola, och det enda tecknet på att den faktiskt är sockerfri är en liten tomhet i slutet av smaken. Däremot känner man i princip ingen eftersmak av sötningsmedel, något som naturligtvis är väldigt positivt.

Över lag ger Pepsi jazz strawberries & cream ett mycket gott intryck, det känns som en välgjord produkt. Synd att den inte säljs i Sverige, jag hade gärna köpt den fler gånger.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Ja

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 59cl
Inköpsställe:
-
Pris:
-
Pris/liter:
-
Övrigt:
Colans bäst-före-datum hade passerats
Donerad av:
Micael Popoff

12 kommentarer

Kent Karlsson

En överraskande god dryck som gör jobbet väl. Inte mycket till eftersmak vilket kan ses både positivt och negativt.

Hittar man den nånstans så tycker jag absolut man ska prova den.

Anton Zawaq

Borde inte den här heta: “Diet Pepsi jazz strawberries & cream”?
Finns för övrigt att köpa på The English Shop för 12kr/burk

cola-gustav

har hittat en diet-verision av denna. fanns att köpa i “the english shop”, medborgarplatsen, stockholm

cola-gustav

oj, förlåt. läste inte kommentarna fr andra innan jag skickade en själv

Smokin'

Den här colan är skit god verkligen, smakar exakt som man vill. black cherry french vanilla var dock inte lika gott hade en ganska vattnig smak

H-G

Efter att ha tagit en klunk så tycker jag att det känns tomt och vattnigt i munnen, det saknas något. Skulle gissa att det är socker, kroppen gillar inte bli lurad. Skoj att testa iallafall och bättre än Pepsi jazz black cherry french vanilla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *