Pepsi max cool lemon

Maximum taste, no sugar

Pepsi max cool lemon hette, om jag inte minns fel, Pepsi max lemon twist när den lanserades i Sverige. Jag antar att det inte var tillräckligt coolt för folket på Pepsis marknadsföringsavdelning.
Den största konkurrenten till denna colasort är naturligtvis Coca-cola light lemon. Den här gången har Pepsi lyckats klart bäst. Istället för en stark och “kemisk” citronsmak har Pepsi max cool lemon en väldigt mild och trevlig sådan. Överaskande god, skulle man kunna säga. Den smakar nästan precis som vanlig cola med riktig citron i. Avsaknaden av socker avslöjas inte alls av smaken, vilket är mer än man kan säga om väldigt många andra sockerfria colasorter.
Pepsi max cool lemon är förmodligen en för många okänd juvel i läskhyllan.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Ja

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 50cl
Inköpsställe:
Ica kvantum
Pris:
8,90 kr
Pris/liter:
17,80 kr

14 kommentarer

Reeko

Om jag inte misstar mig så skiljer sig Pepsi max cool lemon från tidigare light-varianter med att den innehåller 1% citronjuice.

Reeko

En sak till. Om det står “no sugar” på flaskan är det inte helt sant. En tillsats av 1% citronjuice ger c:a 0,1% socker i slutprodukten. Inte mycket, men rätt ska väl vara rätt….

Palm

Min favorit för tillfället, helt lysande tillsammans med god mat!

Martin Gunnarsson

Visst kan vi det, ta med dig en hem så grejar vi resten!

Martin Gunnarsson

Sen du frågade detta har jag hållit ögonen öppna efter Pepsi max cool lemon utan att hitta den en enda gång. Antingen har den utgått, eller så säljs den bara på sommaren. Vi får göra lite efterforskningar!

Martin Gunnarsson

Nix, det blir ingen mer Pepsi max cool lemon :-(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *