Coca-cola light lemon

Restauranger har serverat cola med lite citron i väldigt länge, så att sälja cola med citronsmak verkar ju vara en bra idé. Coca-cola har förmodligen försökt locka folk som av olika anledningar inte gillar vanlig Coca-cola light med denna extra smaksättning. Personligen tror jag att citron hade passat bättre i vanlig Coca-cola.
Coca-cola light lemon är ingen succé. Citronsmaken är alldeles för skarp, och det hela smakar väldigt konstgjort. Ett glas Coca-cola, light eller inte, med lite färskpressad citron i är förfärligt mycket godare.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Ja

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 50cl
Inköpsställe:
Ica nära
Pris:
12,50 kr
Pris/liter:
25,00 kr

13 kommentarer

Jimmy

CCLL (den officiella förkortningen för coca cola light lemon) is the shit när de kommer till sockerfria drycker.
Den ljuvliga citronsmaken kickar in precis lagom då den annars för vissa osmakliga aspartamsmaken gör sin närvaro påmind.

5 glada jimmys av 5 möjliga.

Colamannen

Juäck! Citroncola är absolut sista utvägen att stilla colabehovet! Alltså: det smakar och luktar ju myggolja av smörjan.

det

Cola light Lemon anser jag vara ett av dom smartare dragen som coca cola har gjort.
Tycker om den väldigt mycket.. :)

Anonym

Urrk , detta är ta mig f-n den vidrigaste variant av Coca Cola jag druckit på länge ….Undvik !

A-M

Vissa tror att CCLL är botten, vilket jag var beredd att tro – men de har faktiskt hittat CCLLs uggly tvillingsyster med vaniljsmak. De två går hand i hand och irriterar alla söta askungen de kan hitta och får absolut inga prinsar… för de suger så mycket! :D

Martin Gunnarsson

Diet Coke vanilla är inte alls så tokig, snarare rätt god. Jag försöker få hem en flaska från England med en kompis nästa månad.

tompa

min brors kommentar om att Coca-cola light lemon smakar ungefär som diskmedel med citron i luktar tycker ja är väldigt träffsäker. föredra definitivt lime varianten

Martin Gunnarsson

Ja, jag kan inte förstå att dom inte gör något åt citronvarianten när lime är så god…

naDah

Skrivet av Martin Gunnarsson 2005-09-11 1:47
Ja, jag kan inte förstå att dom inte gör något åt citronvarianten när lime är så god…

Emma

Jag tycker den är grymt god! Köpte med mig ett par burkar hem när jag var i Frankrike. Önskar att de fanns att få tag på här också (det kanske de gör?)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *