Boylan sugar cane cola

Tidigare har vi testat den sockerfria varianten av den här colasorten, Boylan diet cane cola, här på Fulcola.com. Det var väldigt kul att äntligen få chansen att testa originalet.
Boylan sugar cane cola har en betydligt vuxnare och mörkare smak än många andra colasorter. En sån där smak som man tänker sig att inte så många barn skulle gilla. Den här colasorten smakar genuint och naturligt. Man får intrycket av att den är framställd av naturliga råvaror. En snabb titt på innehållsförteckningen verkar bekräfta detta. Det mest artificiella som finns i Boylan sugar cane cola är karamellfärg, och den görs av bränt socker om jag inte har fel för mig.
Precis som sin sockerfria lagkamrat säljs Boylan sugar cane cola i en fantastiskt fin flaska. Den har tillverkarens namn och lite andra saker ingjutna i glaset på ett mycket fint gammaldags sätt. Den har dessutom ingen etikett, utan loggan och all annan information är tryckt direkt på flaskan. Fruktansvärt snyggt. Den har dessutom skruvkapsyl, och det brukar vi alltid se som ett plus här på Fulcola.com.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
Glasflaska 34cl
Inköpsställe:
Gray's, Malmö
Pris:
15,00 kr
Pris/liter:
44,12 kr
Donerad av:
Erick Kvist

245 kommentarer

Magnus Krantz

”tyckte” den var helt ok… Jäkla rättstavning i iPhonen. :)

Martin Gunnarsson

Det var nog visst skruvkapsyl, det syns bara inte. Kapsylerna i sig är helt vanliga kapsyler, men flaskan är gängad överst. Bara att ta ett stadigt tag och vrida!

Wakina

Finns på City Gross i Norrköping, amerikahyllan :)
14kr flaskan, inte dåligt!

Marc

Efter ETT ÅRS letande (mer eller mindre aktivt) så hittade jag denna idag när jag och en polare begav oss till Häggvik för att köpa supplies i form av Cherry & Vanilla coke. Ruvar på två flaskor nu som skall förtäras kalla med gott sällskap imorgon, återkommer med smakrapport! Kostade 13,95:- /flaska.

Jonas

ICA Maxi brukar ha Cane Cola. Haninge/Brandbergen har haft det *alla* gånger jag varit där, Botkyrka har det i sitt sortiment, men den verkar gå åt rätt fort när den väl finns. Tror de tar 16.90:- per flaska däremot.

Andreas

godaste jag druckit!!!! finns att köpa på X-1 i Vetlanda

Belga

Frisk, precis lagom söt och riktigt god Kola-smak. Utan tvekan bästa kolan jag druckit.

Dave

Finns att köpa i Kiruna!! Vet inte riktigt vad stället heter, men kiosken bredvid Sibylla-haket i stan vid sporthallen och simhallen.

John

Jag har druckit två flaskor av denna cola idag, sedan öppnade jag en flaska Coca Cola Zero och det smakar som vatten i jämförelse. Grymt god!

Peter

Köpte tre flaskor idag, alla som fanns, plus att jag köpte några andra smaker av Boylan. Tyvärr verkar de ha ändrat på etiketten för den var inte lika fin som den ni visar tyvärr :(
Men smaken är det inget fel på, ska bli spännande att testa black cherry, creme och orange också.

Cola Man

Godaste colan men ofta ojämt och lågt kolsyreinnehåll. Känns som om man fuskar med bäst före datumet då den stämpeln i 99% av fallen ej går att läsa då den är bortskrapad, och när den går att läsa är datumet ofta satt 2 år framåt till typ 2013(!) och det med en cola gjort utan konserveringsmedel, jämfört med vanligt läsk som håller ca 1 år från inkösdatum. Trist då Boylan är en premiumcola och prislappen är satt därefter.

Fredrik Björeman

Erik: jag har inte varit där på länge, men borde det inte finnas en viss chans att den tokstora ICA-butiken vid Eurostop har lite Boylans? De har så länge jag minns haft åtminstone en del amerikansk läsk från Gray’s i sortimentet.

Henrik

Hemberga brunn i Täby är importör. Ring och kolla vilka dom levererar till…. God e den!!!! Vi köper ´den på Martin ohlsons cash i årsta.

Anders Carlsson

Numera finns denna cola och några andra drycker från Boylan både på välsorterade ICA Maxi och City Gross. Det verkar som importören lyckats väl att få ut sina drycker till de största matbutikerna.

Nisse

Väldigt mycket ”vuxnare” cola än de vanliga med nästan lite kryddig eftersmak av kanel eller nästan pepparrot, svårt att placera det helt. Finsmakarcola helt klart. Finns på ICA Maxi Erikslund – Västerås

Manne

Vet ni ngt sätt hur man kan få tag på den via posten rätt så billigt?

Manne

Om de är ngn som kan lätt få tag i sin lokala affär och skulle kunna tänka sig o skicka några på posten uppskattas

Jakob Eriksson

Tack Nisse för tipset! Ska ta en när jag är där nästa gång.

Robin Olsson

Finns på City Gross i Kalmar, ska strax testa den när den blivit kall nog!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *