Nytt hem

Fulcola.com kördes tidigare på hårdvara från äldre bronsåldern i en gammal skrubb ute i skogen. Nu har den flyttat in på fina blanka servrar hos loopia.se. Det kanske blir några små skakigheter just efter flytten, men över lag ska det naturligtvis ha klart övervägande positiva effekter.

Skrivet av

3 kommentarer

Hr Torsten Bordencrona

Äldre bronsålderns hårdvara är inte att förakta, med sina sinnrika och dekorativa spiralornament tillhör den en period av konstnärlig och artistisk formfulländan som näppeligen överträffas det efterföljande millenniet. Äldre järnålderns servrar och hubbar uppvisar en väldigt enkel och praktiskt inriktad design och har heller inte samma höga kvalitet som t.ex. den unix-burk från äldre bronsålder som grävdes upp i hågahögen av den blivande Kung Gustav VI Adolf 1902. Därför vill jag å det bestämdaste avråda från att alltför lättvindigt avfärda dessa utmärkta kvalitetsprodukter till förmån för simpla efterapningar från mer degenererade eror.

Martin Gunnarsson

Det fanns ett smärre fel i RSS-feeden, men den finns allt där.

Bordencrona, du och dina bronsålderskrusiduller. Att du aldrig får nog!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *