Enklare colalista

Den överlägset största sidan här på Fulcola.com har alltid varit listan på alla colasorter. I begynnelsen la vi mycket tid på att skapa den fina funktionen som gjorde att alla recensioner lästes in, men var ihopfällda. Med ett enkelt klick kunde man sedan fälla ut önskad recension utan att någon sidomladdning krävdes. Det var väldigt snyggt, och fungerade jättebra när vi bara hade 20-30 recensioner.
Med tiden har naturligtvis antalet recensioner växt, och den stora colalistan tog helt enket för lång tid att ladda in. Dessutom ville vi inte riskera att nå upp till maxgränsen för överförd datamängd per månad hos vårt webhotell. Därför har vi nu gjort en ny och mycket enklare colalista. Den visar namn och recensentens betyg för varje cola, grupperat på vilken bokstav colans namn börjar på. Enkelt och lättöverskådligt.
Ta en titt, och säg gärna till om du upplever några konstigheter med sidan.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *