Artiklar

Sedan starten förra sommaren har Fulcola gått från en enkel sida med enkla recensioner till en fullfjädrad nyhetssida med närmare hundra testade colasorter. Vi är ganska nöjda med arbetet vi har utfört, men kommer alltid att sikta på att bli bättre, utan att glömma bort glimten i ögat.

Idag har vi lagt upp en liten sida kallad Artiklar där vi kommer att samla de lite mer läsvärda posterna vi skriver här. Det kommer dels att göra det betydligt lättare att hitta dem, dels kommer det att motivera oss att skriva mer ingående grejer. Allt för att Fulcola ska vara en så intressant och trevlig sida som möjligt.

Som vanligt tar vi glatt emot era frågor, tips och kommentarer, antingen via gästboken eller på annat sätt.

Några av de funktioner vi kommer att lägga in den närmaste tiden är en söksida för nyheter och ett kontaktformulär som gör det enklare att nå oss om man inte har tillgång till e-post.

Nu har vi satt högsta fart mot recension nummer 100, om du har sett till någon colasort som vi inte har recenserat än så är det definitivt läge att höra av sig nu!

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *