Jolt på burk fortfarande citronläsk

Idag hittade vi Jolt cola på burkar med design som motsvarar de nya svartare flasketiketterna. Trevligt på sitt sätt med enhetlig design på flaskor och burkar, och nu noteras båda delarna som tappade i Nederländerna för Jolt Europe i Köln.

Som vi noterat tidigare smakade Jolt cola på burk över huvud taget inte Jolt cola sist vi provade, och vi hoppades innerligt att det var ett tillfälligt problem. Sorgligt nog smakade dagens testburkar precis lika mycket citrus som de tidigare. Vad har hänt? Och är det med avsikt? Finns det någon som tycker att det är en förändring till det bättre?

Och kommer, hemskaste av hemska tankar, allt flaskinnehåll att börja smaka likadant inom en snar framtid?

Vi vet inte, men det börjar bli väl många frågor och väl få svar. I värsta fall får vi väl prova burkvarianten som en helt ny colasort …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *