Var lite bussig

Vi på Fulcola lägger ner mycket tid och stor möda på att driva sidan. Det är självklart kul, annars skulle vi inte hålla på, men ibland svider det lite i plånboken. Vi har lagt ner flera tusen på webhotell, domännamn, cola, tävlingsvinster och liknande.

Många är mycket generösa och skickar cola från världens alla hörn, det värmer verkligen. Men det betalar inte räkningarna. Om du känner att du har en liten peng till över skulle vi naturligtvis vara oerhört tacksamma om du ville donera den till oss. Även små bidrag betyder mycket för oss.

Jag vill understryka att vi absolut inte tigger pengar för att gå med vinst, det kommer vi nog aldrig att göra, och det är inte heller meningen.

Ett stort tack till er som redan har donerat pengar, vi bugar och bockar!

Donera pengar!

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *