Årets blogg (nästan)

Som den observante besökaren säkert minns var vi med i tävlingen Årets blogg under hösten. Nu är resultaten sammanställda, och såhär ser prispallen ut i kategorin mat:

  1. Tre tjejer i köket (4.3 i betyg, 444 röster)
  2. Fulcola (3.8 i betyg, 438 röster)
  3. piximint.net/slimblog (2 i betyg, 340 röster)

Japp, en hedrande andraplats blev det! Det är verkligen inte fy skam att komma tvåa efter en så bra blogg som Tre tjejer i köket, särskilt inte med tanke på att de gör en bred och tilltalande matblogg, medan Fulcola är betydligt mer nischad och nördig.

Årets blogg är dock inte en så prestigefull tävling som man kan tro. Den drivs av några privatpersoner och deltagarna var själva tvugna att inte bara anmäla sig, utan även betala en slant för detta. Således fanns det inte särskilt många deltagare, och vissa kategorier ströks för att det bara fanns en registrerad blogg i dem. Det hade varit mycket mer hedrande att få exempelvis Matbloggpriset som delas ut av Matblogg, eftersom alla matbloggar är med och slåss om segern där.

Det bästa med att hamna så bra till i tävlingen Årets blogg är att det är ni besökare som har varit med och lyft fram oss. Det värmer att så många tycker så bra om den här sidan, och vi kan bara säga att det kommer att komma en hel del roliga grejer här framöver. Ett stort tack till alla som röstade på oss!

Skrivet av

2 kommentarer

Martin Gunnarsson

Det tror jag inte, om det finns några priser, och det får man ju hoppas att det gör, går de nog bara till vinnarna. Vi får nöja oss med “äran” :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *