Ny design

Efter en sista kraftansträngning är äntligen den nya Fulcola-designen klar! Den största skillnaden är en mer samlad och välstrukturerad toppmeny. Menyn använder sig av JavaScript, men fungerar även utan, även om den blir en smula tråkigare så. Vi har även gett sidan ett betydligt mer colarelaterat utseende, vilket vi naturligtvis tycker passar bra väldigt bra.

Rent funktionsmässigt har det också tillkommit ett par saker. Dels ser man de senaste kommentarerna direkt på startsidan, och dels har vi skapat en mer heltäckande sökfunktion. Den söker igenom i princip allt innehåll på sidan, men ersätter för den sakens skull inte den gamla sökfunktionen, som kan ta fram ganska detaljerade urval av colasorter. Även sökfunktionen går att nå direkt från startsidan, smidigt värre!

Vi har testat den nya designen i en mängd olika webbläsare, men det är svårt att få med alla som finns där ute. Om du hittar något som inte beter sig som det ska är vi som vanligt mycket tacksamma om du kontaktar oss.

Om något ser märkligt ut är det alltid en bra idé att ladda om sidan några gånger, så att webbläsaren verkligen hämtar ned alla filer som används på sidan.

Skrivet av

8 kommentarer

H-G

Den nya designen är helt OK. Bra jobbat.
En grej som Ni skulle kunna ändra dock är läsarnas topplista, så att ingen cola kan komma med där som inte betygsatts av minst fem personer. Den blir lite mer rättvisande då, då det blir lite svårare attt göra en “Kupp”.

H-G

Skrev fel på tidigare inlägg: minst tio personer ska det vara.

Martin Gunnarsson

Det kan jag hålla med om, gränsen är fem idag.

Martin Gunnarsson

Gränsen visade sig vara tre, jag antar att vi inte väntade oss så mycket Besökarbetyg :-) Nu har jag höjt den till tio, tack för tipset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *