Annonser

För en liten nischad sida som Fulcola, som dessutom inte är skriven på engelska, ger Google-annonser inte många slantar varje månad. Efter mycket funderande fram och tillbaks har vi därför bestämt oss för att köra utan annonser ett tag. De ger helt enkelt inte tillräckligt mycket pengar för att väga upp att sidan blir fulare och laddar långsammare.

Det ramlar in några donationer om året, och de hjälper oss att gå lite mindre back. Fulcola är ingen företagsverksamhet, utan ett rent hobbyprojekt, så vi har aldrig haft som mål att tjäna pengar på den, men donationerna värmer ordentligt inombords.

Om du vill ge ditt stöd till Fulcola och donera några kronor går det bra att göra det via PayPal – snabbt och säkert. Oavsett vilket hoppas vi att du fortsätter att komma tillbaks hit, vi har många colasorter kvar att testa. Skulle du springa på en av dem kan du bidra genom att donera den till oss för recension. 19 personer och företag har gjort det hittills, och skaran växer sakta men säkert. Nya colasorter kan dyka upp på de mest oväntade ställena, som när Peter hittade Fritz-kola på Lagerhaus (recension kommer i helgen), så var du än är, håll ögonen öppna!

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *