Problem åtgärdade

Förmodligen har någon på vårt webbhotell Loopia meckat runt lite med fel saker, för våra databasanvändare hade plötsligt inte rätt behörigheter längre, vilket gjorde att det inte gick att se våra recensioner. Det är nu åtgärdat, tack till alla som påpekade problemen!

Skrivet av

4 kommentarer

salingo

bilderna funkar inte jag kan inte se bilderna på fulcola på upptaderingar!

peps

hur kommer det sig att ni inte har skrivit om Pepsis ny logga och design som lanseras denna månad?!

salingo

Bilderna på upptaderingarna funkar inte! t.ex världens coolaste cola maskin där funkar inte bilden på den kan ni vara snälla och fixa det :) , föresten hur går det med nya versionen av fulcola hur långt har ni kommit med den?

Lars karlson

Kan jag få admin rätiggheter på denna sidan?…jag tycker jag förtjänar det med tanke på all den tid jag har lagt ned på denna sida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *