One more thing …

Som om inte en helt ny version av Fulcola vore nog har vi ytterligare en liten överraskning till er läsare, nämligen en Fulcola-app för iPhone! Appen är 95% klar, och vi kommer antaligen att skicka den till Apple inom 1-2 veckor. Fulcola för iPhone kommer att finnas i två versioner. En gratisversion kallad Fulcola light där man får man stå ut med lite små annonser i nederkanten på skärmen, och en reklamfri betalversion för dem som vill ge ett litet bidrag till oss på Fulcola. Betalversionen kommer att uppdateras med nya funktioner lite snabbare än gratisversionen, men i övrigt är det bara reklamen och priset som skiljer dem åt.

Vi är inte lika insatta i Android, men det blir vi gärna, och planen är att bygga även en Fulcola för Android under hösten. Vi återkommer självklart med mer information när lanseringen närmar sig.

Fulcola för iPhone

Skrivet av

8 kommentarer

Anonym

Varför inte bara en mobilanpassad sida istället?
Förstår inte riktigt det här med att ha apps för allting när webläsaren fungerar lika bra.

Samt att iPhone och Android båda använder Webkit så det räcker med att göra en sida som går på båda.

Peter Ericsson

Det är trist att det blir gnäll när ni gör något bra, och det blir inte roligare av att jag babblar om att det är trist att ni inte prioriterar Android (massor med olika telefoner) över Iphone (en enda telefon från en enda tillverkare) – men jag hoppas ni hårdsatsar på Android i framtiden. Tills dess kommer jag dock bara att stötta er stora sajt.

Martin Gunnarsson

Jag är ett stort fan av bra user experience, och jag har inte sett någon webbsida som har kommit i närheten av vad man kan göra med en app än. Med det sagt ser vi inte appen som något alternativ till en mobilanpassad webbsida, det är givetvis också något vi har diskuterat. Eftersom Fulcola är ett rent hobbyprojekt så brukar det som känns roligast för stunden få högst prioritet, och det har varit väldigt mycket webbutveckling den senaste tiden. Omväxling förnöjer, helt enkelt :-)

Både Fredrik och jag är glada macanvändare sedan länge (inte såna som står på barikaderna och skriker, utan såna som uppskattar välbyggd hård- och mjukvara, och inte har några illusioner om att Apples produkter skulle vara helt felfria), därför ligger en iPhone-app närmast till hands. Så fort vi lyckas lägga vantarna på en någorlunda modern Android-lur kommer vi att börja fila på en Fulcola för Android också. Om någon har en att låna ut under en lite längre period blir vi glada!

Anonym

Missförstå inte, en iPhone app kan säkert bli bra det med. Det är bara jag personligen som inte riktigt ser vitsen i det.
(Sen så kan ju att jag kör Android ha något med det att göra med…)

marcus

jag tycker det är skoj att ni gör nya grejer, jag kommer garanterat ladda ned appen, vad kommer betalversionen att kosta?

Martin Gunnarsson

Vi har inte satt priset än, det kommer att vara tillräckligt högt för att ge ett litet bidrag till Fulcola, men inte så högt att ingen köper den.

Martin Gunnarsson

Det har kommit lite flyttlass och annat i mellan, men det fattas bara lite polish innan vi kan skicka in den. Det blir kanske så snart som i veckan som kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *