God jul!

En rolig sak såhär års är alla julkort man får, här är ett som Stefan skickade till oss. Det var som bekant Stefan som vann vår Jolt cola-auktion, och vi är väldigt glada att se dels att den ovanliga colan kom fram hel och hållen, men också att Stefan är en man med mycket god smak (i alla fall när det gäller cola).

Nu tar vi ett par dagars julledigt och byter ut colan mot must, det är fortfarande det enda rätta till jul. Hoppas att ni alla får en riktigt mysig och skön helg, och att inte vädrets makter sätter käppar i hjulen för ert firande. Vi hörs med all sannolikhet innan året är slut, så vi nöjer oss med att önska en riktigt god jul!

Skrivet av

10 kommentarer

Stefan

Bara att hålla med. Idag blir det julmust! och lite julöl såklart. God jul!

Peter Ericsson

Stefan har uppenbarligen även god filmsmak! :D God Jul Fulcola och alla era läsare!

Danne

Men nu efter julen, då vi svullat hur mycket svensk traditionsenlig husmanskost som helst och druckit julmust så vi bara spyr av åsynen. Då kanske Kebabcola passar som omväxling? :D

Matte

Jag drack oxå mycket Zeunerts. Men nu är det Cola som gäller =)

Martin Gunnarsson

Zeunerts julmust är verkligen i toppklass, otroligt god. Finns det någon annan must som ens är i närheten av lika fin?

Robin Nilsson

Testade Nygårdas ekfatslagrade julmust! Någon annan som testat? Brukar inte vara så förtjust i julmust men denna var väldigt god faktiskt! Inge speciellt egentligen men föll mig i smaken xD
(btw mailat er utan svar, har en cola inte verkar finnas här på sidan än som jag kan skicka om ni vill? Kontakta mig bara isåfall ;) )

Mälj

Kolla om ni kan få tag på an back med Apotekarnes julmust nu och spara den mörkt och svalt till nästa jul. Det blir mkt gott!

Dr.Coke

Svar till: Mälj 2011-01-13 11:34

Citerar: “Kolla om ni kan få tag på an back med Apotekarnes julmust nu och spara den mörkt och svalt till nästa jul. Det blir mkt gott!”


Blir det godare med åren??? Är det så, då måste jag bara prova. Jag har tillgång till en mörk källare och plats för en hel back.

Kan någon bekräfta myten eller är det bara jag som har missuppfattat det hela?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *