Gott nytt år!

Nu kanske de flesta är fullt upptagna med att förbereda sitt nyårsfirande runt om i landet, men vi vill ändå ta tillfället i akt och tacka för ett mycket fint 2010. Vi gör det på det bästa sättet vi kan, nämligen genom att publicera en sista colarecension för i år, och det är tyska Sinalco cola som får den hedersplatsen. Det är knappt så att vi själva kan förstå att det fortfarande rullar på som det gör, men vi har inte slut på varken recensioner eller colasorter att testa. Förhoppningsvis kan vi fortsätta att publicera recensioner hela nästa år också, och vi tar tacksamt emot både color att testa och tips på var vi kan köpa dem själva.

Och med de mer eller mindre väl valda orden avslutar vi årets Fulcola-arbete, bara för att ta sats inför nästa år. Tack till alla er som skickat e-post, kommenterat och tipsat under året, hoppas vi hörs igen nästa år.

Gott nytt år!

Skrivet av

1 kommentar

Kensux

Tjena

Kan ni inte fixa cola top 10, 25 eller 50?

Annars känns det ganska rörigt. (IMDB TOP 250 funkar bra för dom som inte har stenkoll på alla filmer)

Samma sak så borde vi ha här, COLA TOP 25 eller nått.

Bäst betyg ligger på topp sedan rankas allt sämre cola nedåt. Första är smaken, sen kan man sortera efter form och utseende.

Tack för en skitbra sida. Ni borde kanske importera cola. Sälja via sk er cola webbshop ungefär som dom små chili webbutiker gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *