Fulcola för iPhone

Efter en lång tid med väldigt mycket annat att göra finns nu äntligen vår iPhone-app tillgänglig på App store. Vi hade planer på en gratis- och en betalversion av programmet, men ändrade oss lite under resans gång, så nu finns det bara en version, och den är gratis. Bara att ladda ned och berätta vad du tycker alltså!

Läs mer här

Skrivet av

4 kommentarer

Peter Ericsson

Normalt brukar jag alltid ge Fulcola beröm, men i detta fall förstår jag inte varför man valt att satsa på Iphone istället för Android. Android är ett öppet operativsystem som alla får utveckla för. Apple har ett monopol. Gillar inte Fulcola Android? :/

Martin Gunnarsson

Det ena behöver inte utesluta det andra :-)

Mårten

Coolt! När kommer android-versionen? Kommer man att kunna kolla vilka cola-sorter som finns i närheten m.h.a gps:en?

Martin Gunnarsson

Vi jobbar på en Androidversion, den kan komma att dyka upp på Market inom några veckor. Nästa stora funktion i båda apparna kommer antagligen att bli att kunna rapportera om butiker och vilka colasorter som finns där, och då även kunna se dessa tips på en karta. Det är planen i alla fall, men Fulcola är som bekant ett hobbyprojekt, och andra saker kan komma i vägen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *