Glad påsk

Skål alla colaälskare, hoppas ni har det riktigt skönt i vårvärmen. Vi har en finfin samling amerkanska colasorter på lager, så det lär dröja innan det blir någon brist på nytt material här på Fulcola. Om just du känner till en colasort som vi inte har recenserat än är vi som vanligt tacksamma om du hör av dig så att vi åtminstone kan lägga till den i vår colalista. Har du möjlighet att skicka ett exemplar blir vi ännu gladare :-)

Passa på och njut av ledigheten och det fina vädret så hörs vi på andra sidan helgen, glad påsk!

Skrivet av

3 kommentarer

Peter Ericsson

Glad påsk, Fulcola-redaktionen och alla läsare!

Stefan

Nice väder som fan. Hittade idag en “ny” cola. På harboes burk står det ny smak.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *