Kärleksbrev

Vi blir ofta glatt överraskade av det engagemang ni läsare visar. Trots att det ibland har gått månader utan att Fulcola har uppdaterats fortsätter ni att kommentera och maila, och håller på så vis sidan levande. Stundtals ganska rörande!

Ibland händer trots det saker som får anses vara lite utöver det vanliga. Idag skickade exempelvis Victor ett brev bara för att berätta att vi har inspirerat honom att bli en riktig colafantast och uppmana oss att fortsätta jobba med sidan. Tack Victor, ditt brev värmde verkligen! Hoppas du inte har något emot att jag lägger ut en bild på din fantastiska samling här.

Victors colahylla

Victors fantastiska colasamling, det finns flera godbitar här vi gärna hade lagt vantarna på :-)

Med detta önskar vi alla en glad påsk! Som vanligt rekommenderar vi även de mest inbitna coladiggarna att njuta av en god must som omväxling vid såna här högtider.

Skrivet av

1 kommentar

Matte

En imponerande samling!! Den här sidan är superbra för oss som gillar Cola

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *