Fantastiska läsare

Vi som skriver här på Fulcola är bortskämda med vad som måste vara en av nätets bättre läsarskaror. Inte nog med att ni håller ångan uppe med kommentarer och diskussioner när vi är distraherade av annat, ni lyckas också få fatt i color från vitt skilda hörn av världen. Nyligen fick landade denna underbart internationella dyrgrip i vår brevlåda:

Cola från Kuba, inslagen i tidning från Turkiet(?) och förpackad med etikett från Danmark.

Cola från Kuba, inslagen i tidning från Turkiet(?) och förpackad med etikett från Danmark.

Framför oss har vi alltså Ciego Montero, en tvättäkta kubansk cola som levererades omsorgsfullt förpackad i vad vi med våra svaga språkkunskaper tror är en turkisk tidning, en god dos bubbelplast och sedan ett stadigt papprör försett med en etikett från Köpenhamn. Underbart fint och otroligt svårgissat när den eftermiddagströtte redaktionsmedlemmen stod i trapphuset och vägde hela paketet i handen.

Så tack igen kära läsare för att ni finns, vi höjer glasen till er ära och gör vårt bästa för att leva upp till er nivå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *