Crystal Pepsi kommer tillbaka!

Men bara tillfälligt, och bara i nordamerika

Crystal Pepsi är nog en dryck som många har hört talas om, men få har druckit. Det är helt enkelt en helt färglös version av Pepsi som fanns några år i början av nittiotalet, och hann under den tiden bli rejält hypad. Nu meddelar Pepsi att de kommer att återlansera Crystal Pepsi igen under en begränsad period den här sommaren, men tyvärr bara i USA och Kanada. Den här måste vi ju försöka lägga vantarna på på ett eller annat sätt, någon som har resplaner åt det hållet?

Skrivet av

2 kommentarer

Tim

Denna skulle slå sig en rejäl hype här hemma i sverige med skulle jag tro. Jag vill så gärna att denna ska landa på svensk mark. Åtskilliga gånger har jag skrivit till Pepsi sverige och efterfrågat information om huruvida detta skulle kunna bli verklighet men tyvärr bara fått svaret “vi har tyvärr inte emottagit någon information om en sån lansering i sverige”. Det är med låg mungipa jag långsamt insett sanningen att den aldrig kommer lägga svensk mark under sina fötter. Hoppas ni kommer över ett eller ett par ex för provsmakning.

Kimmy

Finns att köpa på Sweet Love Sugar i Emporia, Malmö. Dock finns dem i kassan och kostar 200kr och endast en per kund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *