Ålcola!

Kimura unagi cola

Vi springer ofta på spännande colasorter på webben som det helt enkelt inte är ekonomiskt försvarbart att sitta och beställa hem. Den här hade vi tveklöst gjort ett undantag för oavsett pris, cola med ålsmak (tillverkad med äkta ålextrakt) från japanska Kimura drink. Etiketten är ett konstverk och nästan värd en beställning i sig. Någon som åker till Japan snart?

Skrivet av

3 kommentarer

Mats F

Asså… det låter ju hur vidrigt och motbjudande som helst. Del för att jag inte äter fisk och skaldjur eftersom jag tycker att det smakar fruktansvärt illa men mest för att jag är helt emot att blanda “köttprodukter” med drycker. Blä! Förlåt om jag låter negativ, jag kan förstå er nyfikenhet. Det perversa och galna har en viss lockelse även på mig men inte denna. :-)

Martin Gunnarsson

Jag får väl erkänna att det inte låter som någon höjdare men samtidigt är det så konstigt att jag inte hade kunnat låta bli att testa. Vem vet, det kanske är jättegott!

Colamagni

Letar själv med ljus o lykta efter Cani-Cola från Japan. Krabbsmak i mix med cola. Lycka till! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *