Boylan sugar cane cola

Fincola

Tidigare har vi testat den sockerfria varianten av den här colasorten, Boylan diet cane cola, här på Fulcola.com. Det var väldigt kul att äntligen få chansen att testa originalet.
Boylan sugar cane cola har en betydligt vuxnare och mörkare smak än många andra colasorter. En sån där smak som man tänker sig att inte så många barn skulle gilla. Den här colasorten smakar genuint och naturligt. Man får intrycket av att den är framställd av naturliga råvaror. En snabb titt på innehållsförteckningen verkar bekräfta detta. Det mest artificiella som finns i Boylan sugar cane cola är karamellfärg, och den görs av bränt socker om jag inte har fel för mig.
Precis som sin sockerfria lagkamrat säljs Boylan sugar cane cola i en fantastiskt fin flaska. Den har tillverkarens namn och lite andra saker ingjutna i glaset på ett mycket fint gammaldags sätt. Den har dessutom ingen etikett, utan loggan och all annan information är tryckt direkt på flaskan. Fruktansvärt snyggt. Den har dessutom skruvkapsyl, och det brukar vi alltid se som ett plus här på Fulcola.com.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
Glasflaska 34cl
Inköpsställe:
Gray's, Malmö
Pris:
15,00 kr
Pris/liter:
44,12 kr
Donerad av:
Erick Kvist

246 kommentarer

Kårla

Hittade den på ICA täby kyrkby 3 Nov 2012
Dom hade även inne andra boylan drycker såsom rootbeer. Jag testade dock enbart colan. Vill minnas att den kostade 16kr+ ?? ören ?? pant

Den här flaskan har dock vanlig svensk kapsyl.

Kårla

^Efter närmare inspektion ser jag att det nog kan ha varit en skruvkapsyl trots allt. ;)

I vilket fall har själva flaskan glasgängor. Kapsylen ser ut som vilken kapsyl som helst.

God var den hur som helst. Vore jag varit rik skulle jag köpa hela lagret.

Fredrik

Finns på Sega råttan, Umeå. Kostar 18kr. De har även ett par andra smaker av samma märke. Riktigt bra!

michael andersson

Vet nån om de finns att köpa i närheten av Västervik (kalmar län)

Oz

I Umeå finns den även på Charlies på Teg och coop på ersboda handelsområde. Den är underbar men stråt vassare är Curiosity cola som finns att köpa på Duo i Umeå.

Mattias

Finns att köpa på Hemköp i Göteborg (Stigbergstorget). Ge fan i att köpa alla bara. Jag behöver min veckoranson. ;)

Sebastian

Jag brukade köpa Boylan Cane Cola i början av 2014. Den smakade riktigt bra, och jag köpte som om man var drogpåverkad av den. Men efter runt sex månader så förändrades smaken för mig. Jag vet inte om jag blev sjuk på skiten eller om dom ändrade receptet; för nu mår jag illa när jag dricker den. För att säkerhetens skull så lät jag min lillebror testa och han avslog den rätt fort. Konstigt.

Men skit i det, prova den ändå!

auto insurance

Thanks Matt….Finally! We have bad links that we did not ask for and despite many, many emails could not get removed…..Thanks Once Again

Fredrik

Den godaste colan du kan köpa idag.

Den är det närmsta en äkta cola ska smaka som det gjorde förr då innan Coca-cola gick över från sockerör till skitsocker. Det var godare Coca-cola förr, men idag smakar det inte som det gjorde förr sen dom bytte socker. Coca – Cola nergraderar sig precis som Basset’s Winegums gjorde och bytte ut gamla fina receptet och tryckte in palmolja och sket sig, men det hör inte hit.

Boylan sugar cane cola levererar tack vare gammaldags smak och sockerör 5 av 5 på alla punkter. Alla kanske inte gillar eller är van med smaken men man måste ge den en chans, servera den välkyld! Jag kan tänka mig att äldre älskar den klassiska smaken! <3 Det skickar mig till en tid svunnen tid i en svensk idyll då man köpte plockgodis över disk för några ören. :)

Mikko

Vill man ha äkta coca cola så måste man köpa den som tillverkas i Mexiko där har dom inte ändrat på receptet

Thomas

Finns i många butiker. Leta främst i Amerikanska hyllan om butiken har en sådan, annars i vanliga dryckesavdelningen.

Glenn

Finns ofta hos vi-handlare har jag märkt, de flesta jag druckit köptes hos en vi-handlare när jag bodde nära en sådan.

Texas burger i Kista gallerias foodcourt har också, men till ett ganska högt pris, men man kan ju inte låta bli att köpa där ändå om man äter där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *