Eldorado cola apelsin

På Willys finns ett gäng läsksorter med märkliga smakkombinationer och låg sockerhalt. En av dem är Eldorado cola apelsin. Eftersom det åtminstone nästan är en colasort så får den vara med här på sidan.
Den här colasorten är verkligen inte god, i alla fall inte som cola sett. Det som räddar den lite är en gnutta halvsöt eftersmak av apelsin, det gör att den i alla fall är drickbar (missförstå mig rätt, den är verkligen inte god).

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 1,5l
Inköpsställe:
Willys
Pris:
4,85 kr
Pris/liter:
3,23 kr

43 kommentarer

Anonym

den här borde ha fått 0 i poäng!. Asså att förstöra dricks vatten på detta sätt är sorligt. Att lura folk på sina pengar med citronsyra utspätt med piss och smuts är skamligt!… död åt eldorado!

Peivi Hyvännen

Jag och Carola avgudar denna cola. Allt smakar som sig bör men den är lite söt för min favör.

Ger den 4 av 5 pinnar. Kram på er finnar!

Fabbe is da pizza-man ;)

fy fan va ni e roliga XD jag sitter o asgarvar bara jag läser vad ni har skrivit.
speciellt “Skrivet av okänd 2007-05-21 13:51” för att han skrev:
“den här borde ha fått 0 i poäng!. Asså att förstöra dricks vatten på detta sätt är sorligt. Att lura folk på sina pengar med citronsyra utspätt med piss och smuts är skamligt!… död åt eldorado!”
jag pissar nästan på mig XDXDXD jag har aldrig sj smakat colan men jag ska göra de om jag får chansen, enbart för att jag e nyfiken på hur skiten smakar ;)

micke

jag vet inte varför jag testa denna kola. Den har en riktigt vidrig smak. Jag dricker hellre gammal mjölk än denna kola en gång till

Rauken

Detta är nog en av de vidrigaste drycker jag har druckit

Martin Gunnarsson

Vi hade lite kontakt med Axfood (vill jag minnas att det var i alla fall) som ligger bakom Eldorado för ett tag sen, och de höll med om att den här colan var en riktig miss, så den finns nog inte att köpa mer.

Björkén

det var säkert 4 år sedan, om inte fler jag drack den här colan, men smaken hemsöker mig fortfarande, den kommer aldrig försvinna från mina smaklökar, usch fyfan, riktigt riktigt jävla vidrig, såndär smak man får huvudvärk utav! blä! Blä! BLÄ! Vill även minnas att det fanns nån blå läsk vid samma tid som denna , kan ha varit blåbärssmak men iom att det var eldorado så¨skulle det inte förvåna mig om det var Äpple, det var nog äpple tillochmed, och det var så mycket färgämnen i den att det brände på tungan, huvvaligen!

bas03

Har för mig jag var tvungen att offra dyr vodka för att få ner den här colan :)

Fredrik

Jag har inte provat den här colan men bara flaskan och etiketten i sig gör att den ser ut att smaka vidrigt.

Anonym

Finns den kvar fortfarande?Är iallafall bland det äckligaste jag druckit

Anders

Lustigt, jag tyckte Fanta Black Orange var väldigt god på 1980-talet och det händer emellanåt när jag äter på hamburgerrestaurang att jag blandar 2/3 cola och 1/3 apelsinläsk. Det ska erkännas att jag inte testat Eldorados blandning, och att den sammanlagda smakupplevelsen nog beror på vilka sorter man blandar, kan tänka mig att om Coca-cola Company åter började blanda Coca-cola och Fanta i lagom proportioner skulle det smaka bättre än ett budgetmärke.

Mattias

En riktig Black Orange är ingen blandning där man häller i Cola och Apelsin läsk och vips så är den färdig. MAC black orange som nu finns i butiker i södra Sverige är nog framtagen. Det är ett specialgjort extrakt och ingen fulblandning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *