Pepsi light a la lima

¡Demasiado BUENA para ser light!

Pepsi light a la lima, eller Pepsi light lima som den kallas i folkmun, är Pepsi light med limesmak. Vi hittade den i Spanien, och den verkar inte finnas i någon engelskspråkig variant.
När man häller upp ett glas Pepsi light lima skummar den på ett väldigt piggt och trevligt sätt, dessutom sprider sig en ganska intensiv men god limedoft i rummet. Skummet försvinner ganska fort, och sedan är tyvärr Pepsi light lima ganska stillsam av sig. Vi gillar när det bubblar lite mer än såhär.
Limesmaken är precis som doften intensiv men mycket god, den är väldigt rund och söt, det är extremt svårt att känna någon smak av sötningsmedel. 15-20 sekunder efter att man har tagit en klunk finns det en liten, liten hint av sötningsmedel i munnen, men det är det enda. Jag tror inte att någon skulle gissa att det här är en sockerfri cola, imponerande!
Den största skillnaden mot Coca-colas motsvarighet, Coca-cola light lime, är att limesmaken är mycket rundare i Pepsi light lima, något som vi verkligen tycker är positivt. Det passar bättre i en cola helt enkelt.
Burken är en ganska somrig och trevlig variant av den vanliga Pepsi-designen, det enda man kan klaga på är att den är lite rörig, men det kan vi stå ut med.
Testa Pepsi light lima om du har möjlighet, den är helt enkelt jättetrevlig.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Ja

Recenserat exemplar

Förpackning:
Aluminiumburk 33cl
Inköpsställe:
Barcelona, Spanien
Pris:
-
Pris/liter:
-

1 kommentar

Mäjl

Ni borde ta upp kolsyran i de flesta color, allstå skriva mer tydligt vilka som har mkt och vilka som har lite kolsyra. Lite kolsyra = Bra bakfylledricka =D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *