Schweppes cola

En mindre söt cola som är gjord för att passa bra i drinkar, men som med fördel även kan drickas som den är.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

30 kommentarer

bananiel

Alltså, smaken var inte direkt speciell, kanske förväntade mig för mycket. Men den smakade ungefär som Harboe, med lite mer kolsyra i början, och mindre på slutet.

saylo

Jag har testat Schweppes-colan nu. Jag tycker att den är helt okej. Inte översöt, och lite åt det syrliga hållet. Absolut godare än coca cola.

Danilo

Första intrycket var rejält upplyftande. Aromen kittlade verkligen en och inbjöd till en härlig upplevelse som dock dränktes utav den intetsägande smaken. Drick den snabbt och gärna ur flaskan för ur glas försvinner kolsyra o smak. Minsta lilla värme o smaken förändras radikalt så kaaaaall ska den drickas.

Skaja

Måste ju bara poängtera, att den bör inte ses som en vanlig cola dryck. Utan tanken är att blanda den med whiskey/rom eller liknande. Så där av är sötman något ner tonad, då exempelvis rom är väldigt sött i sig. Vansinnigt god va den till rom!

H-G

Köpte en i helgen och provade. Kommer inte att köpa den någon mer gång, tyckte helt enkelt att den smakade meningslöst.

Jorma

Dyr men klar nästan den bästa colan tung och mustig och vuxen cola smak som dröjer kvar länge i gommen.

vässe

Den finns i musses kiosk och tobak i västerås den butiken är redan inlagd

naDah

En otroligt god cola. Inte särskilt söt och med ganska tung colasmak. En vuxen cola helt enkelt

Anders

Nä, detta var inte min cola, varken ren eller blandad med rom. Som alkoholfri läsk påminner det mig om en billig ICA eller Coop-cola, fast dubbla priset. Med lite sprit och en isbit blev det ännu värre, trots att den ska vara gjord för det ändamålet. Då dricker jag hellre rom med Coke, Premier Extreme osv.

Johan F

Helt ok. Den var inte så söt i smaken som många andra color, men inte heller lika vuxen i smaken som en del av de bättre.

naDah

Fantastisk cola enligt mig. Antingen som den är, med en skvätt lime eller lime och rom. Lite mer vuxen som redan nämnts.

salingo

Jag jar sett denna cola på länge undrar denna cola är på väg försvinna. jag skulle järna vilja se en recension av denna cola. passa på köp. även kokos är på bort :)

Martin Gunnarsson

Såg den igår, men du har rätt, den känns inte lika vanlig längre.

salingo

Jag bara sett den 150 cl har inte 50 cl på länge denna colan är på väg bort! När kommer en recension av Schweppes cola? skulle vilja läsa den :P

Magge

Enligt mig, så är det den bästa colan. Gott att den inte är så söt. Man kan ana en svag smak av calippo cola i bakgrunden…GÖTT!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *