Fredriks fem bekännelser

Man lämnar landet i ett par dagar, och vips har man blivit indragen i någon sorts bekännelsekarusell. Vart är världen på väg? Men jag är inte den som drar mig ur med svansen mellan benen, så här kommer mina bekännelser.

  1. Det vore riktigt häftigt att ha en kyl full med cola mycket lättillgänglig (precis bredvid datorn under skrivbordet vore perfekt) på jobbet.
  2. Förra gången jag flyttade fick alla mina då drygt 100 tomma Jolt cola-burkar följa med, noggrannt nedpackade med alla andra saker. Vid senaste flytten blev de dock kvarlämnade och slutligen pantade. 124 stycken blev topp- och slutnoteringen. Man får ju offra något när man flyttar 45 mil och till en mindre lägenhet …
  3. Mitt vanligaste colaintag är nog en Jolt när jag känner mig seg på jobbet. Men annars blir det oftast te, vatten eller kaffe. På snabbmatsställen brukar det bli tillgänglig lightcola, eller den sockermättade varianten om behov finns.
  4. Jag har aldrig köpt mer än elva flaskor cola på en gång. Och det var bara halvlitersflaskor. Bot och bättring!
  5. Jolt cola är för mig en dryck man dricker utan tillbehör, och absolut inte som måltidsdryck.

Så, det var ju inte så farligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *