Ny Coca-cola

Coca-cola limeInom kort kommer Coca-cola att släppa en ny medlem i sin allt större familj av läskedrycker. Den har visserligen funnits i USA ett tag, men den är ny för oss här i Sverige. Det handlar om Coca-cola lime.
Kanske har Coca-cola ligh tlime sålt så bra att man nu försöker sig på en variant med socker. Kanske beror det på något annat. Det finns ingen pressrelease på Coca-colas hemsida än, så vi vet inte så mycket om detaljerna. Vi återkommer så fort vi får reda på något mer. Naturligtvis kommer vi att testa colan så fort den dyker upp i butikerna.

Uppdatering

Vi fick en pressrelease från Coca-cola, och i den kan man bland annat läsa följande:

Världen över äts det stora mängder mat med hetta. En trend som vuxit sig allt starkare även i Sverige. Vi kryddar vår mat mer och mer. Men en krävande och het mat kräver också en dryck som svarar upp mot dessa tuffa smaker. För att möta dessa utmaningar lanseras nu Coca-cola lime i Sverige.

– Coca-cola med lime är vad chili är för mat. Den vänder sig till den som ser smak och krydda som en naturlig del av matupplevelsen. Matchar vi sedan hettan i maten med en svalkande Coca-cola lime får vi en perfekt mat- och dryckkombination. Självklart tror vi att den kommer att tilltala våra trogna Coca-cola konsumenter men framförallt ser vi den som ett nytt och spännande val för den som letar ett alkoholfritt alternativ till sin mat – oavsett om den är het eller inte, berättar Peter Enquist ansvarig för Coca-cola lime.

Coca-cola lime lanserades enligt pressreleasen på 7-eleven och Pressbyrån vecka 8, men kommer till butikerna förrän vecka 13. Antingen innebär det att man börjar göra reklam vecka 8, men väntar med att släppa själva colan till vecka 13, eller så innebär det att colan redan finns på 7-eleven och Pressbyrån, men i såna fall har de gömt den väl där.

Skrivet av

1 kommentar

Xtian

Många ggr kör man en lansering på just 7-11/Pressbyrån några veckor före. Där gär försäljningen snabbt och man ser trender. Plus att man kan erbjuda dom en sweet deal för inköp (“Ni blir först” etc) innan övriga handeln får den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *