Öga för detaljer

När man hela tiden letar efter förändringar i colahyllan blir det lätt så att man lägger märke till saker som förmodligen ingen annan skulle vare sig se eller bry sig om. Igår upptäckte jag till exempel att en av de tomma Pepsi max-flaskorna som står på kontoret hade en annorlunda botten än de andra. Den första reflexen var naturligtvis att forska lite i saken och sen skriva om det här, men ganska snabbt insåg jag att det verkligen är helt ointressant. En ny etikett hade ju varit ganska spännande, men en lite annorlunda botten på flaskan är knappt värt att nämna. Om det inte var för att det är ett alldeles utmärkt bevis på hur uppmärksamma vi är på förändringar inom colabranchen! Vissa saker kommer nog alltid att vara för ointressanta för att ta upp här, men så fort något colarelaterat händer vet du var du kan läsa om det.

Skrivet av

2 kommentarer

Xtian

Fasiken vilken skön spaning om ens egna fascination för något(i det här fallet Cola..) och omvärldens kanske inte lika stora intresse. Men vi är intresserade! Och Vi älskar er fascination! När det gäller Cola så vet vi att det finns bara en expert – och det är Fulcola. All heder åt er.

Nefus

Jag minns när jag varit hos mina kusiner och de hade en 2 liters Coca Cola flaska från Kroatien och den var mycket kortare och tjockare än den svenska, jag jämförde även med en svensk och såg tydliga skillnader.

Tycker det även borde vara så i Sverige, kortare och bredare flaskor är mycket mer stabila att ha på bordet vid datorn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *