Svart hatt

Liten nyhet: Coca-cola-flaskorna med OS-tema har knappt försvunnit från butikshyllorna, men nu är nästa variant redan här. Det handlar om flaskor med reklam för sommarens fotbolls-VM i Tyskland. Coca-cola gillar ju att sponsra såna här gigantiska evenemang.
Utom att själva etiketten är lite annorlunda har de röda korkarna bytts ut mot svarta sådana. Det känns oväntat nytt och fräscht, vi gillar. Enda risken med de här konstanta variationerna är väl att man till slut inte har något originalutseende i konsumenternas ögon, men i just Coca-colas fall är det nog rätt lugnt. Alla vet vad Coca-cola är, och varianterna brukar vara ganska smakfulla.

Svarta korkar

Skrivet av

2 kommentarer

Xtian

Lustigt, såg dem igår – och det första jag tänkte på var… Fulcola…

Tycker dock att det svarta inte står sig väl mot flaskan. Ser lite billigt ut faktiskt. CC brukar alltid annars få till det med färger, men den här gången blev det inte så snyggt tycker vi på FastFoodLovers.

Okej, lägger vi kanske ner liiite för mycket tid och energi på det här?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *