Satsning på Pepsi max?

I senaste numret av King fanns till vår glädje en väldigt iögonfallande helsidesannons för Pepsi max. Lägg till det all TV-reklam som Pepsi har gjort den senaste tiden så börjar det kännas som att de faktiskt försöker göra något åt den lite undanskymda roll de trots allt har i Sverige. Självklart är detta positivt, men vi tror att det krävs mer. Vi har sedan länge förespråkat en ny Pepsi-smak i Sverige, det finns en hel del varianter att välja på. Även om en sån lansering kostar massvis med pengar skulle det nog betyda ett rejält uppsving för Pepsi, bara smaken är den rätta. Vi väntar med spänning på Pepsis nästa drag i marknadsföringskriget.

Skrivet av

1 kommentar

Wirr

Har aldrig gillat Pepsi, speciellt inte Pepsi max, förstår inte hur folk kan tycka det är gott.
För mig är det Coca-cola, jolt, RC cola och Kubacola som gäller tills vidare.
Vem vet, Pepsi kanske kommer med någon ny supersmaskig smak som gör att det blir fart på Pepsi?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *